Referenser

Sagt om fotograferingar med mig:

”Ett stort och innerligt tack för de vackra bilderna från vårt bröllop! Tack vare dig kan vi bära med oss minnena i resten av våra liv”
Camilla & Magnus

Du kan konsten att fånga livserfarenhet (och mycket annat) på bild! Jättefina minnen.”
Agneta & Staffan

”Bilderna är awesome och vi är jättenöjda.”
Gudrun & Dennis

”Vi är mycket nöjda med bilderna från bröllopet. Vi fick med många miljöer och det var roligt! Vi hade ett bra samspel och fick komma med synpunkter och förslag som du verkade uppskatta.”
Fanny & Carl-Johan

”Ett hjärtligt tack för de otroligt fina bilderna du tog av oss – vi är jättenöjda!”
Camilla & Johan

”Annie är en superduktig fotograf som alltid är trevlig och glad!”
Adine

”Bilderna blev verkligen jättefina och fångade den rätta känslan, somrigt och härligt. Vi är nöjda och glada över att du kom till Möja och fotade på vår bröllopsdag!”
Sofie & Johan

”Du har fotat mig, min häst och min dotter vid 3 tillfällen och jag har alltid varit supernöjd! Får bara bra respons på bilderna av mina vänner. En duktig och driven fotograf, det märks verkligen att du håller på med något du brinner för. Jag återkommer igen.”
Nadja

”Vi tyckte att många av bilderna blev bra. Vi tyckte det var bra att du var flexibel och lät oss påverka platser att fota på.”
Caroline & Markus

”Annie är en mycket duktig fotograf som jag har fått chansen att träffa. En väldigt härlig tjej som man ser brinner för det hon gör. Jag blev väldigt nöjd med bilderna hon tog och jag rekommenderar henne varmt!”
Emelie

Sagt om fotokurser och arkivbilder:

”Jag är mer än nöjd! Har återfått glädjen i att fotografera och fått förnyat självförtroende. Mitt gamla intresse har väckts till liv vilket för mig är det bästa av allt!”
Johanna

 

Alla fina djurbilder och underbara skärgårdsbilder! Du hittar alltid det rätta perspektivet och ögonblicket. Bilder som verkligen talar till en och inte bara föreställer nånting. Dessutom är du trevlig, proffsig och aldrig rädd för de mest märkliga vinklar bara det blir en bra bild!
Agneta