Fotografering

Fotografering  i Stockholms län

Fotografering av familjer, barn, student, par

Ett minne, ett fotografi. Bevara bilder på de som betyder mest för dig.

En perfekt present till någon som man vill uppmärksamma lite extra.

Innan fotograferingen

Vi stämmer av olika önskemål och upplägg för fotograferingen. Gemensamt bestämmer vi en plats där fotograferingen ska ske. Detta brukar jag göra via mail eller telefon.

Fotografering

Vi träffas på den plats vi kommit överens om. Där fotograferar vi med lite olika variationer. Ljuset under dagen kommer att styra lite. Är det barn med i bilden får de gärna vara med och styra lite, känna att de är delaktiga och att det blir lekfullt och lättsamt.

Efter fotograferingen

Efter fotograferingen gör jag ett urval med bilder, ni får sedan en länk där ni kan titta på bilderna i lugn och ro, för att sedan välja ut de bilder ni vill beställa. När ni valt ut de bilder ni vill ha skickar jag bilderna tillsammans med en slutfaktura.

Prisinformation:

Fotografering (ca 45 minuter) och 5 digitala bilder för 1250kr.

Digitala bilder – 225 kr / st.

Förstoringar – maila önskat format för prisinformation.

Kontakta mig om du har några frågor eller om du vill boka:

Eller maila mig på: annie@anniesfotografier.se

Portfolio

Sagt om fotograferingar med mig:

”Annie tog jättefina bilder på hela familjen! Dessutom hade hon en ängels tålamod med vår 4-åring som inte alls var på humör att bli fotograferad.”
Sara

”Jättetrevlig och professionell fotograf!”
Sandra

”Ett stort och innerligt tack för de vackra bilderna från vårt bröllop! Tack vare dig kan vi bära med oss minnena i resten av våra liv”
Camilla & Magnus

Du kan konsten att fånga livserfarenhet (och mycket annat) på bild! Jättefina minnen.”
Agneta & Staffan

”Bilderna är awesome och vi är jättenöjda.”
Gudrun & Dennis

”Vi är mycket nöjda med bilderna från bröllopet. Vi fick med många miljöer och det var roligt! Vi hade ett bra samspel och fick komma med synpunkter och förslag som du verkade uppskatta.”
Fanny & Carl-Johan

”Ett hjärtligt tack för de otroligt fina bilderna du tog av oss – vi är jättenöjda!”
Camilla & Johan

”Annie är en superduktig fotograf som alltid är trevlig och glad!”
Adine

”Bilderna blev verkligen jättefina och fångade den rätta känslan, somrigt och härligt. Vi är nöjda och glada över att du kom till Möja och fotade på vår bröllopsdag!”
Sofie & Johan

”Du har fotat mig, min häst och min dotter vid 3 tillfällen och jag har alltid varit supernöjd! Får bara bra respons på bilderna av mina vänner. En duktig och driven fotograf, det märks verkligen att du håller på med något du brinner för. Jag återkommer igen.”
Nadja

”Vi tyckte att många av bilderna blev bra. Vi tyckte det var bra att du var flexibel och lät oss påverka platser att fota på.”
Caroline & Markus

”Annie är en mycket duktig fotograf som jag har fått chansen att träffa. En väldigt härlig tjej som man ser brinner för det hon gör. Jag blev väldigt nöjd med bilderna hon tog och jag rekommenderar henne varmt!”
Emelie