På gång

Lägesuppdatering

Jag har börjat mitt nya lärarjobb så det har varit mycket fokus på det de senaste fyra veckorna. Dessutom har det dragits igång en renovering av mitt badrum så jag har inte kunnat vara hemma lika mycket då jag saknar toalett, men nu har jag fått låna nyckel till en toalett i närheten. Så nu börjar jag hitta mer tid för firman igen vilket jag är så pepp på. 

Bild på ringarna från en förlovningsfotografering jag hade i augusti -18. 

På gång med firman

Min Youtube-kanal rullar på och växer sakta men säkert. Det blir mycket foto och natur där då jag tycker att det är vansinnigt kul. 

Jag börjar också ha några bröllopsfotograferingar på gång inför sommaren vilket också är väldigt roligt. 

Idag har jag suttit med bokföringen och momsdeklarerat förra kvartalet. Vilket var kul då det var ett väldigt bra kvartal för min del. 

Imorgon tänkte jag ta tag i att redigera lite bilder och film jag skapade i helgen. Sedan ska jag också försöka hinna med att uppdatera här med bilder från olika fotograferingar jag har haft senaste halvåret. Några bröllop, barnfotograferingar och parfotograferingar. Jag ligger lite efter med att publicera material här, men det viktigaste är ju att mina kunder får resultatet i tid. 

Så snart ekar det inte lika tomt här, snart är jag tillbaka.

Vi ses!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *