Nytt kapitel

En tillbakablick på hösten

Det är över en månad sedan jag skrev här. Tiden har gått i rasande tempo i vanlig ordning. Den här hösten har jag haft mer än någonsin att göra. I förra inlägget berättade jag om att jag skulle flytta till Stockholm, vilket jag nu har gjort. Det har därmed varit mycket med flytten att stå i under hösten. Det har också varit mer fotojobb än tidigare under hösten. Samt att jag har jobbat mina sista veckor på min heltidsanställning som lärare (slutade sista november). Dessutom har jag varit förkyld under två månader. Nu börjar dock ett nytt kapitel. Den fjärde december gick det stora flyttlasset med möbler och jag bor nu i Stockholm.  Sedan dess har jag kommit i ordning i min nya lägenhet. Ordnat med flyttstäd och lämnat nycklarna till min gamla lägenhet. Nu börjar jag landa.

Snart är år 2018 slut. Det har varit ett händelserikt år på många plan för mig. Jag kan skriva mer om det i ett annat inlägg. 

Mål och tankar inför 2019

Nu blickar jag fram mot 2019 och tror att det kommer bli ett jättebra år. Jag ska börja en ny heltidsanställning som lärare. Men jag kommer självklart fokusera på min firma också. 

Min firma vilar på två ben sedan något år tillbaka. Dels är det bröllopsfoto och familjefotograferingar (sådant ni kan hitta på den här hemsidan). Dels är det mina skärgårdsfotografier. Nu när jag har flyttat till Stockholm och därmed närmre Stockholms skärgård möjliggör det för mig att kunna satsa mer på ”skärgårdsbenet” också. Det ser jag fram emot. Jag har lite saker på gång och många idéer. 

Jag kommer självklart att ta andra fotojobb också. Bröllopsfotograferingar och andra porträttfotograferingar. För som sagt, min firma står numera på två ben.

Min firma firar även 10 år i vår. Vilket känns jättehäftigt och roligt. Det ska uppmärksammas på något sätt hade jag tänkt.

One thought on “Nytt kapitel

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *