Nya inredningsdetaljer

*reklamsamarbete med BestCanvas.se

Nya sätt att se sina bilder på

Det är så roligt att göra saker med sina bilder. Se dem på nya sätt, att göra tavlor att ha på väggarna. Det kan vara vanliga framkallningar med ram, canvastavlor foto. Något som jag har varit nyfiken på länge, men inte testat med mina bilder, är plexiglastavlor/akrylglastavlor. Så jag beställde en stor akrylglastavla och tre mindre akrylblock.

Akrylglastavla

Jag tänkte att jag skulle ha den stora akrylglastavlan ovanför soffan i min nya lägenhet. Den är  Nu är soffan inte på plats i nya lägenheten ännu, men jag har fått hem tavlorna och jag tror att det kommer bli så bra. Kanske att jag beställer två mindre akrylglastavlor också att ha bredvid den stora. För min soffa är väldigt stor, så även om den tavlan jag beställde nu var 100x70cm så kanske den ser liten ut ovanför soffan. Det blev en jättefin lyster i bilden med det här materialvalet. På baksidan av tavlan sitter det som en metallram runt så att det ska vara lätt att hänga upp på väggen. 

Akrylblock

Akrylblocken beställde jag för att jag tänkte att det skulle vara häftigt att ställa ut bilderna lite fritt (utan ram) i rummet. De blev också jättefina och jag gillar effekten som blir av tjockleken på blocken. Där valde jag tre motiv i ganska liknande färgskala så att de hör ihop men ändå kan placeras var för sig. Jag valde också motiv från min favoritvik i Stockholms skärgård och på ett av motiven är min lilla katt med.

Jag kan visa hur det blir sen när tavlorna är på plats.

4 thoughts on “Nya inredningsdetaljer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *