Mina första fotouppdrag

Djur och natur

Mitt allra första fotouppdrag genomförde jag i maj 2009, månaden efter att firman blivit registrerad. Uppdraget var att jag skulle ta tre bilder till en informationsbroschyr som Möja Markägarförening skulle ge ut. Information om föreningen. Dels fotograferade jag djuren som håller landskapen öppna. Sen fotograferade jag en del av den då ganska nya naturstigen. Det var roligt att få se sina bilder i tryck på beställning av någon annan. Det är fortfarande en väldigt bra känsla när det händer. 

Bilder från Möja.

Högtryckstvättad sälbassäng

Det andra fotouppdraget gjorde jag sommaren 2009. Det var att fotografera när Skansens sälbassänger rengjordes med Kärchers högtryckstvättar. Bilderna skulle användas i en kundtidning som Kärcher skulle ge ut. Det var ett väldigt roligt uppdrag och man kände sig lite speciell när man fick komma in på Skansen innan öppning. Jag fick fototillstånd utskrivet. Sen fick jag gå in i sälanläggningen också. 

Rengöring av sälbassängen på Skansen, 2009.

Fler fotojobb

Efter det började det rulla på med fotojobb. Jag fick samma år i uppdrag att ha min första familjefotografering. Jag tog även personalbilder åt ett företag. Och mitt första bröllop tänkte jag skriva om i nästa inlägg. 

One thought on “Mina första fotouppdrag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *