Min sommar – semester, ett bröllop och en utställning

Efter att ha bott i resväska i sju veckor så är det ganska skönt att komma till lägenheten igen. Även om jag misstänker att livet i resväska kommer kvarstå till viss del då det kommer ta tid att packa upp (jag känner på mig att jag kommer att prioritera annat). Tiden har verkligen flugit iväg och det känns inte alls som att jag har varit iväg så länge.

Semester

Totalt tre veckor skärgård, tre veckor Stockholm och en vecka Övertorneå.

I skärgården tog jag det mest lugnt hemma på ”min” ö; badat, röjt sly, läst, hängt med familj och släkt. Men jag har också besökt tre (för mig) nya öar, vilket jag har filmat så det kommer komma nya videos på min Youtube-kanal med skärgårdsäventyr.

I Stockholm så hann jag träffa de flesta av mina kompisar som bor där. Jag var hundvakt i några dagar.

I Övertorneå hälsade jag på en gammal gymnasiekompis och hennes familj. Mest spännande var att träffa nytillskottet som fyllde ett nu i somras. Alltid mysigt med småbarn. Vi gjorde även några fotoutflykter som jag även filmade under, så det kommer också på min Youtube-kanal i höst.

Det var väldigt bra veckor och jag har faktiskt vilat ut även om jag har haft någonting att göra nästan varje dag. Det var välbehövligt att komma iväg och ha semester. Jag har gjort precis det jag älskar att göra, varit ute i naturen mycket och träffat släkt och vänner. En helbra sommar!

Men jag har faktiskt jobbat lite också, det går inte att låta bli när man har firma. Jag har dels svarat på mail och fått fotobokningar och dels bröllopet och fotoutställningen (samt förberedelser inför utställningen).

Bröllop

Jag hann även med en bröllopshelg i Västerås. En av mina närmsta kompisar gifte sig. Jag åkte dit redan på fredagskvällen och sov över till söndagen efter bröllopet som var på lördagen. Jag fotade förberedelser, porträtt, vigsel, gratulationer utanför kyrkan och brudskålen. Därefter bytte jag om och var gäst resten av kvällen. Det var jättekul och bröllopsfesten slutade med bad i kanalen i månskenet mitt i natten.

Utställning

Jag hade min första fotoutställning. Tillsammans med Lasse Hallén som ställde ut sina akvareller så ställde jag ut några av mina skärgårdsfotografier. Det gick jättebra. Det var många som kom och jag fick många fina kommentarer. Jag fick även en hel del sålt. Det gav mig helt klart mersmak på utställningar. Jag kan skriva mer om utställningen i ett annat inlägg.

Nu…

…ska jag inte packa upp, jag skulle ju prioritera annat. Jag ska redigera bröllopsbilder, fixa med bokföringen (momsen ska snart in) och redigera en video från utställningen.

8 thoughts on “Min sommar – semester, ett bröllop och en utställning

  1. Vad kul och grattis till en lyckad fotoutställning, såg filmen på Youtube! 🙂 Var det utskrifter som du hade sen tidigare eller gjorde du dem för utställningen? Tyckte att jag såg både fotoutskrifter och canvas? Vilka storlekar var det ungefär? Undrar lite eftersom jag eventuellt också kommer att ha en fotoutställning i framtiden. 🙂

    1. Tack så jättemycket!! Kul att du såg filmen också 🙂 Jag valde ut och beställde förstoringar till utställningen, ville ha många lokala motiv och motiv som fungerade ihop. Jag hade inramade förstoringar i storlekar 30×20 och 15×10. Den största canvasen var 70×50, den minsta 30×20, de flesta var storlek 40×30. 🙂 Spännande att du också kanske ska ha en fotoutställning i framtiden 🙂

    1. Haha, jo, det är väl det jag är bra på, att ha mycket att göra hela tiden. 😉 Fast jag hade faktiskt några dagar där jag inte gjorde mycket mer än att läsa och bada 🙂 Det var en superbra sommar! 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *