Min första fotoutställning

Första helgen i augusti

Då hade jag min första utställning. Jag ställde ut skärgårdsmotiv på ön Södra Stavsudda. De flesta av mina motiv var från den ön och från öarna runt omkring. Utställningen pågick under en helg och tillsammans med mig ställde Lasse Hallén ut sina akvareller. Det kom väldigt många människor och det var jättekul att träffa alla, prata skärgård och foto. Det var också kul att det var så många som gillade mina bilder och att jag fick en hel del sålt. Jag fick helt klart mersmak på att ställa ut.

Film från fotoutställningshelgen

Jag filmade lite innan utställningen, efter första utställningsdagen och efter hela utställningen. Jag filmade även lite hur det såg ut i tältet där vi ställde ut när det inte var några besökare där. Så är du nyfiken på att se mer och höra mig berätta om utställningen – titta på klippet.

2 thoughts on “Min första fotoutställning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *