Jag flyttar till Stockholm!

Baklänges men rätt väg framåt

Den 22 augusti gick jag till min rektor och berättade att jag skulle flytta till Stockholm och så sa jag upp mig. Därefter började lägenhetsletandet på allvar. Sen köpte jag en lägenhet som jag inte sett. Jag fick också ett nytt jobb. Lite i fel ordning men det blev väldigt rätt. Jag berättar mer i min senaste Youtube-video.

Firman flyttar med mig

Självklart så flyttar firman med mig. Jag kommer därmed utgå helt från Stockholm men kan med några undantag fota även i Linköping (jag kommer ju åka och hälsa på kompisar så då kan jag passa på att ta något jobb). Det blir jättebra och skönt för då kan jag också utveckla mina skärgårdsfotografier mer också. Min verksamhet blir mindre spretig när jag har en utgångspunkt. Så nu peppar jag för barn- och familjefotograferingar i Stockholm och även bröllopsfotograferingar.

3 thoughts on “Jag flyttar till Stockholm!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *