Info

Fotograf Annie Fredriksson

Jag heter Annie Fredriksson och är fotograf. 
Jag startade min firma som fotograf våren 2009 och är sedan dess godkänd för F-skatt.
Jag är uppvuxen i Sollentuna (norr om Stockholm) och bor numera i Haninge (söder om Stockholm).  Fotograferar gör jag åt både privatpersoner och företag i hela Stockholmsområdet.

Genom åren har jag fotograferat bröllop, familjer, husdjur samt bilder till olika företag. Förutom fotograferingar så håller jag även i fotokurser.

Mina tre ledord är stämningar, känslor och ögonblick. Det är det jag vill fånga och förmedla när jag fotograferar en bild.

Vill du veta mer om mina tjänster? Klicka här.

Lite mer om mig…

Utöver mitt företag så är jag utbildad till lågstadielärare och jobbar även som det. Umgås med familjen, släkten och vännerna är också något jag tycker om. Jag har en katt som heter Selma och jag tycker om att vara ute i naturen, främst i Stockholms skärgård.

Vid frågor, kontakta mig på: annie@anniesfotografier.se

jag
Foto: Adine Lundahl

Kontakta mig

annie@anniesfotografier.se
0708 29 39 37

Det enklaste sättet att nå mig är att maila, jag svarar oftast inom 24 timmar.

Facebook


Prenumerera på mitt nyhetsbrev

* obligatoriskt fält
Hantering av personuppgifter

För att kunna ta beställningar och utföra fotouppdrag sparar jag personuppgifter i form av namn och kontaktuppgifter (mail och/eller telefonnummer). Dessa uppgifter sparar jag tills uppdraget är avslutat.

För att kunna fakturera utförda uppdrag behöver jag namn, personnummer och kontaktuppgifter (namn, postadress, mailadress) till kunden. Fakturor sparas i bokföringen i minst sju år enligt lag.

För att kunna visa uppdrag som jag tidigare har gjort har jag några bilder från tidigare fotouppdrag på min hemsida och Facebook-sida. Användandet av bilderna är godkänt av berörda kunder. Om kunden ändrar sig och vill att jag ska ta bort några av bilderna så gör jag det när kunden har kontaktat mig.

För att kunna erbjuda kunden möjlighet att beställa fler bilder i efterhand samt även erbjuda en back-up sparar jag bilder från fotouppdrag på extern hårddisk i sju år. Vill kunden att bilderna ska raderas tidigare så gör jag det om kunden kontaktar mig med det önskemålet.

Jag för inga personuppgifter vidare till tredje part.


För mina skärgårdsbilder

Din fotograf i Stockholms skärgård

Samarbetspartners

 Oppholmen marknadssupport