Fotonörd på svampjakt

Välbehövlig tur ut i naturen

Det var längesen jag hade varit ute, bortsett från att jag gick 5km-spåret i skogen i måndags. Anledningen till att det dröjt så länge är att jag har haft så mycket jobb (både lärarjobb och fotojobb), det har varit mycket annat att stå i och jag ska också ha ett socialt liv.

Men efter mitt lärarjobb i fredags kände jag att det var dags att bege mig ut i skogen. Jag var sugen på att leta svamp och hitta några fina att fota. Det var verkligen roligt och skönt att bara komma ut i naturen igen. Strosa runt med kameran och även krypa runt med kameran. Jag hittade flera svampar och mot slutet av rundan hittade jag flera flugsvampar (jag älskar flugsvampar).

Videon från i fredags

 Jag tog också med min lilla systemkamera och filmade lite under min fotorunda. Så här kommer filmklippen från i fredags.

Fler bilder från promenaden

Med mig hade jag min Pentax K-3 II. På kameran hade jag mest min Sigma 35/1,4. Men jag hade även med mig min Tamron 17-50/2,8 och min Tamron 70-200/2,8. Här är några av bilderna jag fick med mig hem på minneskortet. Några fler finns även i videon ovan.

     

 

8 thoughts on “Fotonörd på svampjakt

  1. Vilken mysig video! 🙂 Du är så naturlig och glad när du berättar om hur du tänker och komponerar bilderna. Härligt att få hänga med dig på fotoutfärd i skogen. Superfina bilder blev det också!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *