Fotograferingar i vårvädret

Man märker att våren är på ingång. Inte bara för att vårblommorna börjar titta fram, fåglarna börjar sjunga och det blir ljusare ute. Det börjar även bokas in fler fotograferingar, vilket jag tycker är jättekul. Nu när det blir ljusare ute är det också lättare för mig att få tid till det. För jag har mitt heltidslärarjobb och det har slukat det mesta av de ljusa timmarna under de senaste tre månaderna. 

Gravidfotografering

I fredags efter lärarjobbet hade jag en gravidfotografering inbokad. Det blåste friska vårvindar och solen sken. Vi såg även några blåsippor i backen. Fina bilder fick vi också. Ni kan få se en sneak peek.

Barnfotografering

Idag hade jag en ganska spontan barnfotografering. Vårvindarna blåste även den här dagen och humöret på topp.

Foto: Nadja

Fler fotograferingar

Jag har senaste dagarna börjat få in fler förfrågningar om fotograferingar. Dels studentfotografering och bröllopsfotografering. Vilket är jättekul. Jag ser fram emot vårens och sommarens fotograferingar. Passa på att boka du också, jag har flera lediga tider kvar. 

Maila mig på annie@anniesfotografier.se

2 thoughts on “Fotograferingar i vårvädret

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *