Förlovningsfotografering

Förra året förlovade sig två av mina närmsta vänner. De bokade in en förlovningsfotografering med mig under tidig höst förra året. Vi åkte till Rimforsa strand där vi fotade i kvällsljuset. Även om de sa innan att de inte var bekväma framför kameran så syntes det inte på bild och det blev jättefina bilder. De är verkligen som gjorda för varandra och så härliga människor.

Det är lite annorlunda att fota kompisar eller människor man känner. Det är både enklare och svårare. Enklare då man kan skämta på ett annat sätt och man vet deras personligheter sen innan.  Svårare då det inte är den vanliga umgängessituationen eftersom jag här blir anlitad och gör ett jobb, rollerna blir annorlunda.

Hur som helst, bilderna. Jag har dock inte visat upp dem här (än) för det var så mycket under hösten. Nu börjar jag komma ikapp. Så här har ni ett gäng bilder från den kvällen full av skratt och kärlek.

Det var deras bröllop jag fotograferade i Norrland. Bilderna därifrån kommer lite senare här på bloggen, jag ska låta brudparet njuta av bilderna själva först och skicka ut tackkort.

Boka fotografering?

Maila mig: annie@anniesfotografier.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *