Bröllopsfotografering

Bröllopsfotograf som utgår Stockholms län

Jag kan föreviga ert bröllop genom bilder.

Jag kan vara med hela dagen från förberedelser, porträtt, vigsel, gratulationer, mingel, middag till festen. Eller del av dagen.

Det populäraste upplägget är att jag är med och fotograferar bröllopsporträtten, vigseln och gratulationerna utanför vigselplatsen.

Ni bestämmer vilket upplägg som passar er (se prisinformation). Om ni önskar en annan kombination än vad paketen innehåller, kontakta mig så skräddarsyr jag ett paket åt er.

Före

Före bröllopet bokar vi in ett möte där vi går igenom önskemål och upplägg. Under mötet skriver vi även avtal så att vi är överens om vad vi kommit fram till.

Efteråt

Efter fotograferingen går jag igenom bilderna. När jag har gjort det skickar jag alla utvalda bilder på ett USB-minne tillsammans med slutfaktura.

Prisinformation

Bröllopsfotografering 2019/2020

Kontakta mig om du har några frågor, önskemål eller om du vill boka:

Vad heter ni?
Vad undrar du över?

Eller maila mig: annie@anniesfotografier.se

Portfolio

Här är några av bröllopsbilderna jag har fotograferat under åren.

Fler bilder kan du hitta på min fotoblogg – direktlänk här.

Sagt om fotograferingar med mig:

”Annie tog jättefina bilder på hela familjen! Dessutom hade hon en ängels tålamod med vår 4-åring som inte alls var på humör att bli fotograferad.”
Sara

”Jättetrevlig och professionell fotograf!”
Sandra

”Ett stort och innerligt tack för de vackra bilderna från vårt bröllop! Tack vare dig kan vi bära med oss minnena i resten av våra liv”
Camilla & Magnus

Du kan konsten att fånga livserfarenhet (och mycket annat) på bild! Jättefina minnen.”
Agneta & Staffan

”Bilderna är awesome och vi är jättenöjda.”
Gudrun & Dennis

”Vi är mycket nöjda med bilderna från bröllopet. Vi fick med många miljöer och det var roligt! Vi hade ett bra samspel och fick komma med synpunkter och förslag som du verkade uppskatta.”
Fanny & Carl-Johan

”Ett hjärtligt tack för de otroligt fina bilderna du tog av oss – vi är jättenöjda!”
Camilla & Johan

”Annie är en superduktig fotograf som alltid är trevlig och glad!”
Adine

”Bilderna blev verkligen jättefina och fångade den rätta känslan, somrigt och härligt. Vi är nöjda och glada över att du kom till Möja och fotade på vår bröllopsdag!”
Sofie & Johan

”Du har fotat mig, min häst och min dotter vid 3 tillfällen och jag har alltid varit supernöjd! Får bara bra respons på bilderna av mina vänner. En duktig och driven fotograf, det märks verkligen att du håller på med något du brinner för. Jag återkommer igen.”
Nadja

”Vi tyckte att många av bilderna blev bra. Vi tyckte det var bra att du var flexibel och lät oss påverka platser att fota på.”
Caroline & Markus

”Annie är en mycket duktig fotograf som jag har fått chansen att träffa. En väldigt härlig tjej som man ser brinner för det hon gör. Jag blev väldigt nöjd med bilderna hon tog och jag rekommenderar henne varmt!”
Emelie